Month: June 2019

By [email protected] / June 29, 2019 / News

Takim koordinues me bizneset lokale të Prizrenit

Momente nga takimet me partnerët lokal ESNAF Prizren dhe Shoqata Zejtare Afariste Prizren për detajet finale rreth organizimit të forumit InvestinPrizren. Me përfaqësuesit e bizneseve lokale në Prizren biseduam për […]

Read More →

By [email protected] / June 27, 2019 / Opinion

Orientimi i dërgesave të emigrantëve, nga konsumi drejt zhvillimit

Shkruan: Alban Nevzati Që nga shpallja e pavarësisë në vitin 2008 e deri në vitin 2017, në Kosovë, sipas shifrave zyrtare janë pranuar mbi 6 miliardë euro përmes remitencave. Kjo […]

Read More →

By [email protected] / June 26, 2019 / Opinion

Rëndësia e diasporës në zhvillimin ekonomik të Kosovës

Kosovën po e presin ditë më të mira. Diaspora përditë e më e interesuar për të investuar në Kosovë, në një klimë e cila po shkon drejt përmirësimit si për […]

Read More →

By [email protected] / June 21, 2019 / News

Më 5 Korrik, në Prizren hapet Forumi që synon angazhimin ekonomik të diasporës në nivelin lokal

Më 5 korrik 2019 në Kompleksin e Lidhjes së Prizrenit, do të bëhet hapja zyrtare e Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit. Përmes këtij forumi tre-ditorë, Organizata Germin në bashkëpunim me […]

Read More →

By [email protected] / June 18, 2019 / Opinion

Rregulli i të bërit biznes: Mendo globalisht vepro lokalisht

Shkruan: Ilir Seferi Pas 20 viteve të çlirimit, pushteti qendror është ballafaquar me sfida të shumta për ndërtimin e shtetit duke shpresuar se të qenurit shtet do të thotë se […]

Read More →

By [email protected] / June 7, 2019 / News

PROGRAMI I FORUMIT

Më poshtë mund të gjeni programin e Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit. Ju mirëpresimi në Qytetin e Lidhjes më 5, 6 dhe 7 korrik 2019.

Read More →

By [email protected] / June 7, 2019 / News

Forumi për Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit bashkon në Prizren investitorët nga Diaspora dhe të Huaj

Komuna e Prizenit dhe Organizata joqeveritare Germin organizojnë për herë të parë në Prizren Forumin Ekonomik, i cili do të mbledhë së bashku investitorë nga diaspora, vendorë dhe të huaj. […]

Read More →

en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish