Month: July 2019

By [email protected] / July 23, 2019 / Opinion

Inspired by tradition – Prizren’s potential as a gastronomic hotspot

Is there a potential to add another item to Prizren’s street food beyond qofte and pleskavica? Perhaps a cornmeal and mushroom filled sarma? That would be a true honoring of […]

Read More →

By [email protected] / July 17, 2019 / Projects

Sheshi i Bazhdarhanes

Sheshi i Bazhdarhanes është projekt i cili nëpërmjet ndërhyrjes infrastrukturore në hapësirën përreth “Shtëpisë së Bardhë” hap një prespektivë të re zhvillimore për qytetin dhe Komunën e Prizrenit. Me këtë […]

Read More →

By [email protected] / July 16, 2019 / Projects

ZONA INDUSTRIALE | Parku i Biznesit – Prizren

  VIDEO_ZONA Zona Industriale “Parku i Biznesit’ gjendet në  verilindje të qytetit të Prizrenit në km 5 të rrugës  Prizren –Prishtinë. Sipërfaqja totale e Zonës Industriale është 80 ha, brenda […]

Read More →

By [email protected] / July 11, 2019 / News

Falënderim #InvestinPrizren

Të nderuar pjesëmarrës të Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit, Në emër të Platformës Invest in Prizren, dëshirojmë të ju falënderojmë për pjesëmarrjen, kontributin dhe energjinë pozitive që e sollët gjatë […]

Read More →

By [email protected] / July 5, 2019 / News

AGJENDA | 5-7 KORRIK 2019

Agjenda tre ditore e “Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit”    

Read More →

By [email protected] / July 5, 2019 / News

Hapja e Forumit | AGJENDA

AGJENDA | HAPJA E FORUMIT ! Sot, më 5 korrik 2019, nga ora 19:00 fillon regjistrimi i pjesëmarrësve në Kompleksin e Lidhjes së Prizrenit. Kliko për agjendën e plotë: http://bit.ly/30dJpwc . […]

Read More →

By [email protected] / July 4, 2019 / Opinion

Thërret Prizreni  “Diasporën”!

Shkruan: Vat Marashi Vërtetë është Forum Ekonomik ky që organizohet në Prizren, por se ç’ka një komponent “magjepës”, posa përmend Kryeqytetin e dikurshëm të shqiptarisë. “Se ekonomi pa mend nuk ka, […]

Read More →

By [email protected] / July 3, 2019 / News

Forumi për Investime në Prizren, sjellë 60 biznese nga Diaspora dhe të Huaja 

5, 6 dhe 7 korrik do të jenë datat në të cilat do të zhvillohet Forumi i Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit, i cili organizohet në Prizren nga organizata Germin në bashkëpunim […]

Read More →

By [email protected] / July 3, 2019 / Opinion

Shoqata Internacionale “Women Alb World”, si nxitës në biznes dhe investime për komunitetin lokal

Shkruan: Women Alb World “Shoqëria fillon me të drejtat e grave” është padyshim edhe refreni që na udhëheq në punë tonë të përditshme në realizimin e objektivave kryesore për gratë […]

Read More →

By [email protected] / July 2, 2019 / News

Hapja zyrtare e Forumit [Folësit]

Më 5 korrik 2019, në Kompleksin e Lidhjes së Prizrenit mirëpresim të ftuarit special e ngjarjes më të madhe ekonomike, atë të “Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit”. Kemi nderin që […]

Read More →

en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish