Day: July 2, 2019

By [email protected] / July 2, 2019 / News

Hapja zyrtare e Forumit [Folësit]

Më 5 korrik 2019, në Kompleksin e Lidhjes së Prizrenit mirëpresim të ftuarit special e ngjarjes më të madhe ekonomike, atë të “Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit”. Kemi nderin që […]

Read More →

By [email protected] / July 2, 2019 / Opinion

Koha të orientojmë vullentin e sipërmarrësve nga Diaspora në investime strategjike

Nga: Qamil Isufi, Kryetar i Rrjetit të bizneseve shqiptare të Zvicrës Rrjeti i Bizneseve të Shqiptarëve në Zvicër si i pari organizim i Rrjeteve të Bizneseve në 2013 ka pasur […]

Read More →

By [email protected] / July 2, 2019 / News

“Aty ku kryqëzohen rrugë e tradita, aty ku historia ka shumë për të të treguar”

“Aty ku kryqëzohen rrugë e tradita, aty ku historia ka shumë për të të treguar, është gjithmonë vendi më i përshtatshëm për të krijuar. Ndërthurja e ambicies me atdhedashurinë është […]

Read More →

By [email protected] / July 2, 2019 / News

Ftesë nga Kryetari Mytaher Haskuka

Shkruan: Mytaher Haskuka, Kryetar i Komunës së Prizrenit Krijimi i një ambienti të përshtatshëm për investime nga jashtë, sidomos duke ditur ndikimin ekonomik të diasporës në vendin tonë, duhet të […]

Read More →

By [email protected] / July 2, 2019 / News

Biografia e Lazim Destanit – Folës kryesor

Kemi kënaqësinë të prezantojmë folësin kryesor të ngjarjes #InvestinPrizren! Lazim Destani, folësi kryesor në Forumin i Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit, sipërmarrës i suksesshëm, filantrop dhe mbështetës entuziast i popullit shqiptar, në […]

Read More →

en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish