Day: July 3, 2019

By germinks@gmail.com / July 3, 2019 / News

Forumi për Investime në Prizren, sjellë 60 biznese nga Diaspora dhe të Huaja 

5, 6 dhe 7 korrik do të jenë datat në të cilat do të zhvillohet Forumi i Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit, i cili organizohet në Prizren nga organizata Germin në bashkëpunim […]

Read More →

By germinks@gmail.com / July 3, 2019 / Opinion

Shoqata Internacionale “Women Alb World”, si nxitës në biznes dhe investime për komunitetin lokal

Shkruan: Women Alb World “Shoqëria fillon me të drejtat e grave” është padyshim edhe refreni që na udhëheq në punë tonë të përditshme në realizimin e objektivave kryesore për gratë […]

Read More →

en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish