BLOG

By germinks@gmail.com / November 18, 2019 / Projects

FORUMI I BASHKË-INVESTIMEVE DHE RRJETËZIMIT | RAPORT PËRMBLEDHËS

Për herë të parë në Kosovë, Komuna e Prizrenit në partneritet me Organizatën GERMIN, organizuan një forum që qëllim kishte tërheqjen e investitorëve nga diaspora dhe të huaj në nivelin […]

Read More →

By germinks@gmail.com / November 11, 2019 / News

Frytet e para të Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit

Me 9-10 nëntor 2019, u mbajt Kongresi Ekonomik i Unioni I Bizneseve Shqiptare-Gjermane ne Gjermani. Kjo ngjarje bashkoi mbi 300 biznese të diasporës por edhe të huaja në Frankfurt të Gjermanisë. […]

Read More →

By germinks@gmail.com / September 20, 2019 / News

ANALIZË: POTENCIALET EKONOMIKE TË PRIZRENIT

Prizreni është qyteti i dytë më i madh në Kosovë për nga numri i banorëve, sipas vlerësimit të fundit të Agjencisë së Statistikave të Kosovës (ASK:2017), me 191.565 banorë dhe […]

Read More →

By germinks@gmail.com / July 23, 2019 / Opinion

Inspired by tradition – Prizren’s potential as a gastronomic hotspot

Is there a potential to add another item to Prizren’s street food beyond qofte and pleskavica? Perhaps a cornmeal and mushroom filled sarma? That would be a true honoring of […]

Read More →

By germinks@gmail.com / July 17, 2019 / Projects

Sheshi i Bazhdarhanes

Sheshi i Bazhdarhanes është projekt i cili nëpërmjet ndërhyrjes infrastrukturore në hapësirën përreth “Shtëpisë së Bardhë” hap një prespektivë të re zhvillimore për qytetin dhe Komunën e Prizrenit. Me këtë […]

Read More →

By germinks@gmail.com / July 16, 2019 / Projects

ZONA INDUSTRIALE | Parku i Biznesit – Prizren

  VIDEO_ZONA Zona Industriale “Parku i Biznesit’ gjendet në  verilindje të qytetit të Prizrenit në km 5 të rrugës  Prizren –Prishtinë. Sipërfaqja totale e Zonës Industriale është 80 ha, brenda […]

Read More →

By germinks@gmail.com / July 11, 2019 / News

Falënderim #InvestinPrizren

Të nderuar pjesëmarrës të Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit, Në emër të Platformës Invest in Prizren, dëshirojmë të ju falënderojmë për pjesëmarrjen, kontributin dhe energjinë pozitive që e sollët gjatë […]

Read More →

By germinks@gmail.com / July 5, 2019 / News

AGJENDA | 5-7 KORRIK 2019

Agjenda tre ditore e “Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit”    

Read More →

By germinks@gmail.com / July 5, 2019 / News

Hapja e Forumit | AGJENDA

AGJENDA | HAPJA E FORUMIT ! Sot, më 5 korrik 2019, nga ora 19:00 fillon regjistrimi i pjesëmarrësve në Kompleksin e Lidhjes së Prizrenit. Kliko për agjendën e plotë: http://bit.ly/30dJpwc . […]

Read More →

By germinks@gmail.com / July 4, 2019 / Opinion

Thërret Prizreni  “Diasporën”!

Shkruan: Vat Marashi Vërtetë është Forum Ekonomik ky që organizohet në Prizren, por se ç’ka një komponent “magjepës”, posa përmend Kryeqytetin e dikurshëm të shqiptarisë. “Se ekonomi pa mend nuk ka, […]

Read More →

en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish