Category: News

By germinks@gmail.com / January 7, 2020 / News

Prevalla, fshati përrallor në zemër të Bjeshkëve të Sharrit

Kur themi se Prizreni ka potencial të lartë turistik, nuk mendojmë vetëm për pasuritë e trashëgimisë kulturore-historike. Prevalla është një fshat turistik dëshmi e pasurive natyrore brenda Komunës së Prizrenit […]

Read More →

By germinks@gmail.com / December 25, 2019 / News

URIME FESTAT E FUNDVITIT! / HAPPY HOLIDAYS!

Read More →

By germinks@gmail.com / November 11, 2019 / News

Frytet e para të Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit

Me 9-10 nëntor 2019, u mbajt Kongresi Ekonomik i Unioni I Bizneseve Shqiptare-Gjermane ne Gjermani. Kjo ngjarje bashkoi mbi 300 biznese të diasporës por edhe të huaja në Frankfurt të Gjermanisë. […]

Read More →

By germinks@gmail.com / September 20, 2019 / News

ANALIZË: POTENCIALET EKONOMIKE TË PRIZRENIT

Prizreni është qyteti i dytë më i madh në Kosovë për nga numri i banorëve, sipas vlerësimit të fundit të Agjencisë së Statistikave të Kosovës (ASK:2017), me 191.565 banorë dhe […]

Read More →

By germinks@gmail.com / July 11, 2019 / News

Falënderim #InvestinPrizren

Të nderuar pjesëmarrës të Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit, Në emër të Platformës Invest in Prizren, dëshirojmë të ju falënderojmë për pjesëmarrjen, kontributin dhe energjinë pozitive që e sollët gjatë […]

Read More →

By germinks@gmail.com / July 5, 2019 / News

AGJENDA | 5-7 KORRIK 2019

Agjenda tre ditore e “Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit”    

Read More →

By germinks@gmail.com / July 5, 2019 / News

Hapja e Forumit | AGJENDA

AGJENDA | HAPJA E FORUMIT ! Sot, më 5 korrik 2019, nga ora 19:00 fillon regjistrimi i pjesëmarrësve në Kompleksin e Lidhjes së Prizrenit. Kliko për agjendën e plotë: http://bit.ly/30dJpwc . […]

Read More →

By germinks@gmail.com / July 3, 2019 / News

Forumi për Investime në Prizren, sjellë 60 biznese nga Diaspora dhe të Huaja 

5, 6 dhe 7 korrik do të jenë datat në të cilat do të zhvillohet Forumi i Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit, i cili organizohet në Prizren nga organizata Germin në bashkëpunim […]

Read More →

By germinks@gmail.com / July 2, 2019 / News

Hapja zyrtare e Forumit [Folësit]

Më 5 korrik 2019, në Kompleksin e Lidhjes së Prizrenit mirëpresim të ftuarit special e ngjarjes më të madhe ekonomike, atë të “Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit”. Kemi nderin që […]

Read More →

By germinks@gmail.com / July 2, 2019 / News

“Aty ku kryqëzohen rrugë e tradita, aty ku historia ka shumë për të të treguar”

“Aty ku kryqëzohen rrugë e tradita, aty ku historia ka shumë për të të treguar, është gjithmonë vendi më i përshtatshëm për të krijuar. Ndërthurja e ambicies me atdhedashurinë është […]

Read More →

en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish