Category: Projects

By [email protected] / November 18, 2019 / Projects

FORUMI I BASHKË-INVESTIMEVE DHE RRJETËZIMIT | RAPORT PËRMBLEDHËS

Për herë të parë në Kosovë, Komuna e Prizrenit në partneritet me Organizatën GERMIN, organizuan një forum që qëllim kishte tërheqjen e investitorëve nga diaspora dhe të huaj në nivelin […]

Read More →

By [email protected] / July 17, 2019 / Projects

Sheshi i Bazhdarhanes

Sheshi i Bazhdarhanes është projekt i cili nëpërmjet ndërhyrjes infrastrukturore në hapësirën përreth “Shtëpisë së Bardhë” hap një prespektivë të re zhvillimore për qytetin dhe Komunën e Prizrenit. Me këtë […]

Read More →

By [email protected] / July 16, 2019 / Projects

ZONA INDUSTRIALE | Parku i Biznesit – Prizren

  VIDEO_ZONA Zona Industriale “Parku i Biznesit’ gjendet në  verilindje të qytetit të Prizrenit në km 5 të rrugës  Prizren –Prishtinë. Sipërfaqja totale e Zonës Industriale është 80 ha, brenda […]

Read More →

en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish