• Investo në Prizren

    Komuna e Prizrenit synon të gjenerojë të ardhura dhe punësim në Prizren. Ky forum është për të paraqitur oferta investive tek investitorët potencial dhe krijuar lidhje tregtare përmes takimeve B2B. Do të promovohen produktet dhe shërbimet lokale dhe partneritetet publiko-private të hapura për investime. Do të ketë mundësi të madhe për rrjetëzim, kontakte në mes bizneseve, institucioneve shtetërore dhe organizatave/shoqatave. 

//investinprizren.com/wp-content/uploads/2019/05/DSC_0053.jpg
NJOFTOHU ME PARTNERËT E KËSAJ NGJARJE

PARTNERËT & DONATORËT

MUNICIPALITY OF PRIZREN
KOMUNA E PRIZRENIT
https://kk.rks-gov.net/prizren/ +383(0) 38 200 44-702
SHZAP
SHZAP
Shoqata e Zejtarëve dhe Afaristëve të Prizrenit [email protected]
GERMIN
GERMIN
NGO that leverages Diaspora potential to advance the development of Western Balkans. www.germin.org
ESNAF
ESNAF
Asociacioni i Biznesmenëve dhe Zejtarëve www.esnaf-rks.org
CITY HOTEL
CITY HOTEL
Hotel-Bar-Restaurant-Conference-Parking 24h in the city of Prizren www.cityhotelks.com
FLUIDI
FLUIDI
FLUIDI is rated as the largest company in Kosovo and in the Balkans for the production of natural and carbonated drinks www.fluidi-ks.org
PONTE
PONTE
Coffe & more www.facebook.com/pontecoffeeandmore/
Kohavision
Kohavision
Kohavision is a Kosovar television broadcaster, a part of Koha Group. Kohavision (KTV) has started broadcasting after Kosovo War, more precisely, in 2000. https://www.kohavision.tv
KOMOT Chocolate
KOMOT Chocolate
Komot introduces for the first time in the Balkans the 4th generation of chocolates with different types and flavors www.komotchocolate.com
KDWV
KDWV
Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare www.oegjk.org
BESA FOUNDATION
FONDACIONI BESA
Bashkësia e bizneseve dhe shoqatave shqiptare në regjionin e Bavarisë [email protected]
RUMELISIAD
RUMELISIAD
Bashkësia e Industrialistëve dhe biznesmenëve me origjinë nga Ballkani www.rumelisiad.org.tr

Jeni i interesuar për të mësuar më shumë rreth Prizrenit?

Qyteti i Prizrenit është i njohur për vlerat e trashëgimisë kulturore, historike dhe religjioze. Prizreni ndër vite ka zhvilluar marrëdhënie tregtare me qindra qytete. Gjatë shek. XIX zhvilloheshin 124 lloje zejesh, me rreth 1,500 dyqane. Me resurset e shumta, Prizrenit mirëpret investitorët e huaj, e sidomos ata nga diaspora. With its plentiful resources and potential, Prizren welcomes new investors from abroad, especially from Diaspora.

Lajme

Takim përmbyllës i aktiviteteve të vitit 2019
29 Jan

Takim përmbyllës i aktiviteteve të vitit 2019

Me 28 janar 2020, në hapësirat e Komunës së Prizrenit u organizua takimi përmbyllës ...

Read More →
Prevalla, fshati përrallor në zemër të Bjeshkëve të Sharrit
07 Jan

Prevalla, the fairytale village in the heart of the Sharri Mountains

Kur themi se Prizreni ka potencial të lartë turistik, nuk mendojmë vetëm për pasuritë ...

Read More →

Shkrimet / Blog

Inspired by tradition – Prizren’s potential as a gastronomic hotspot
23 Kor

INSPIRUAR NGA TRADITA – POTENCIALI I PRIZRENIT SI DESTINACION I GASTRONOMISË

Is there a potential to add another item to Prizren’s street food beyond qofte and ...

Read More →
Thërret Prizreni  “Diasporën”!
04 Kor

Thërret Prizreni  “Diasporën”!

Shkruan: Vat Marashi Vërtetë është Forum Ekonomik ky që organizohet në Prizren, ...

Read More →
Shoqata Internacionale “Women Alb World”, si nxitës në biznes dhe investime për komunitetin lokal
03 Kor

Shoqata Internacionale “Women Alb World”, si nxitës në biznes dhe investime për komunitetin lokal

Shkruan: Women Alb World “Shoqëria fillon me të drejtat e grave” është padyshim ...

Read More →

Projects

FORUMI I BASHKË-INVESTIMEVE DHE RRJETËZIMIT | RAPORT PËRMBLEDHËS
18 Nën

FORUMI I BASHKË-INVESTIMEVE DHE RRJETËZIMIT | RAPORT PËRMBLEDHËS

Për herë të parë në Kosovë, Komuna e Prizrenit në partneritet me Organizatën GERMIN, ...

Read More →
Sheshi i Bazhdarhanes
17 Kor

Sheshi i Bazhdarhanes

Sheshi i Bazhdarhanes është projekt i cili nëpërmjet ndërhyrjes infrastrukturore në ...

Read More →
ZONA INDUSTRIALE | Parku i Biznesit – Prizren
16 Kor

ZONA INDUSTRIALE | Parku i Biznesit – Prizren

  VIDEO_ZONA Zona Industriale “Parku i Biznesit’ gjendet në  verilindje ...

Read More →
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian