Kategori: News

By [email protected] / Janar 29, 2020 / Lajme

Takim përmbyllës i aktiviteteve të vitit 2019

Me 28 janar 2020, në hapësirat e Komunës së Prizrenit u organizua takimi përmbyllës i aktiviteteve të vitit 2020, në kuadër të platformës “Invest in Prizren”. Në këtë takim morën […]

Read More →

By [email protected] / Janar 7, 2020 / Lajme

Prevalla, the fairytale village in the heart of the Sharri Mountains

Kur themi se Prizreni ka potencial të lartë turistik, nuk mendojmë vetëm për pasuritë e trashëgimisë kulturore-historike. Prevalla është një fshat turistik dëshmi e pasurive natyrore brenda Komunës së Prizrenit […]

Read More →


By [email protected] / Nëntor 11, 2019 / Lajme

Frytet e para të Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit

Me 9-10 nëntor 2019, u mbajt Kongresi Ekonomik i Unioni I Bizneseve Shqiptare-Gjermane ne Gjermani. Kjo ngjarje bashkoi mbi 300 biznese të diasporës por edhe të huaja në Frankfurt të Gjermanisë. […]

Read More →

By [email protected] / Shtator 20, 2019 / Lajme

ANALIZË: POTENCIALET EKONOMIKE TË PRIZRENIT

Prizreni është qyteti i dytë më i madh në Kosovë për nga numri i banorëve, sipas vlerësimit të fundit të Agjencisë së Statistikave të Kosovës (ASK:2017), me 191.565 banorë dhe […]

Read More →

By [email protected] / Korrik 11, 2019 / Lajme

Falënderim #InvestinPrizren

Të nderuar pjesëmarrës të Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit, Në emër të Platformës Invest in Prizren, dëshirojmë të ju falënderojmë për pjesëmarrjen, kontributin dhe energjinë pozitive që e sollët gjatë […]

Read More →

By [email protected] / Korrik 5, 2019 / Lajme

AGJENDA | 5-7 KORRIK 2019

Agjenda tre ditore e “Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit”    

Read More →

By [email protected] / Korrik 5, 2019 / Lajme

Hapja e Forumit | AGJENDA

AGJENDA | HAPJA E FORUMIT ! Sot, më 5 korrik 2019, nga ora 19:00 fillon regjistrimi i pjesëmarrësve në Kompleksin e Lidhjes së Prizrenit. Kliko për agjendën e plotë: http://bit.ly/30dJpwc . […]

Read More →

By [email protected] / Korrik 3, 2019 / Lajme

Forumi për Investime në Prizren, sjellë 60 biznese nga Diaspora dhe të Huaja 

5, 6 dhe 7 korrik do të jenë datat në të cilat do të zhvillohet Forumi i Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit, i cili organizohet në Prizren nga organizata Germin në bashkëpunim […]

Read More →

By [email protected] / Korrik 2, 2019 / Lajme

Hapja zyrtare e Forumit [Folësit]

Më 5 korrik 2019, në Kompleksin e Lidhjes së Prizrenit mirëpresim të ftuarit special e ngjarjes më të madhe ekonomike, atë të “Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit”. Kemi nderin që […]

Read More →

sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian