Etiketë: Forumi i Bashke-Investimeve dhe Rrjetezimit

By [email protected] / Korrik 11, 2019 / Lajme

Falënderim #InvestinPrizren

Të nderuar pjesëmarrës të Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit, Në emër të Platformës Invest in Prizren, dëshirojmë të ju falënderojmë për pjesëmarrjen, kontributin dhe energjinë pozitive që e sollët gjatë […]

Read More →

By [email protected] / Prill 1, 2019 / Lajme

Video | Forumi i Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit

PRIZREN 2019  FORUMI I BASHKË-INVESTIMEVE DHE RRJETËZIMIT DO TË SJELLË SË BASHKU MBI 100 BIZNESE:  

Read More →

sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian