Tag: Invest in Prizren

By [email protected] / November 11, 2019 / News

Frytet e para të Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit

Me 9-10 nëntor 2019, u mbajt Kongresi Ekonomik i Unioni I Bizneseve Shqiptare-Gjermane ne Gjermani. Kjo ngjarje bashkoi mbi 300 biznese të diasporës por edhe të huaja në Frankfurt të Gjermanisë. […]

Read More →

By [email protected] / July 16, 2019 / Projects

ZONA INDUSTRIALE | Parku i Biznesit – Prizren

  VIDEO_ZONA Zona Industriale “Parku i Biznesit’ gjendet në  verilindje të qytetit të Prizrenit në km 5 të rrugës  Prizren –Prishtinë. Sipërfaqja totale e Zonës Industriale është 80 ha, brenda […]

Read More →

By [email protected] / July 11, 2019 / News

Falënderim #InvestinPrizren

Të nderuar pjesëmarrës të Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit, Në emër të Platformës Invest in Prizren, dëshirojmë të ju falënderojmë për pjesëmarrjen, kontributin dhe energjinë pozitive që e sollët gjatë […]

Read More →

By [email protected] / May 8, 2019 / News

Trajnime përgaditore për biznese në Prizren

Në kuadër të partneritetit për Forumin e Bashkë-Investimeve, Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare (OEGjK) është duke mbajtur trajnime përgaditore për eksport dhe B2B për bizneset e Prizrenit. Gjatë muajit maj do të […]

Read More →

en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish