Tag: investime.

By [email protected] / July 16, 2019 / Projects

ZONA INDUSTRIALE | Parku i Biznesit – Prizren

  VIDEO_ZONA Zona Industriale “Parku i Biznesit’ gjendet në  verilindje të qytetit të Prizrenit në km 5 të rrugës  Prizren –Prishtinë. Sipërfaqja totale e Zonës Industriale është 80 ha, brenda […]

Read More →

By [email protected] / May 8, 2019 / News

Trajnime përgaditore për biznese në Prizren

Në kuadër të partneritetit për Forumin e Bashkë-Investimeve, Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare (OEGjK) është duke mbajtur trajnime përgaditore për eksport dhe B2B për bizneset e Prizrenit. Gjatë muajit maj do të […]

Read More →

By [email protected] / March 26, 2019 / Opinion

Potenciali ekonomik i diasporës përtej remitancave

  Kosova ka fatin e mirë që ka një diasporë të madhe krahasuar me numrin e banorëve, diverse dhe me shumë potencial ekonomik, intelektual, kulturor, artistik e sportiv. Por, angazhimi […]

Read More →


en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish